vadim.trietiakov
ЗОНА51

ЗОНА51

Reseñas 1
Hace 1 mes

Приятный сервис и большой ассортимент.

Был приятно удивлён хорошим сервисом, быстрой доставкой и большим выбором товаров. Обязательно буду посещать чаще данный магазин. Купил себе клавиатуру производителя Hator, модель RockFall Evo TKL и она пришла в нужные мне сроки. Сам же товар в полном комплекте, пришел с чеком и гарантийным талоном на один год, всё как и заверено в описании товара. Мне всё понравилось, ставлю оценку - удовлитворительно!

Readeat

Readeat

Reseñas 1
Hace 1 mes

Файна книгарня!

Відвідав книгарню Readeat як на фізичному місцерозташуванні, так і в інтернет магазин, був приємно здивований. Простір дуже затишний, великий вибір книжок на будь-який смак.

У книгарні у Києві особливо сподобалась кав'ярня, смачна кава і приємна атмосфера для читання. Придбав кілька книг, які давно шукав. Обслуговування дружнє та ненав'язливе. Обов’язково повернуся ще раз!

Review Readeat image 357037
StudWrite

StudWrite

Reseñas 1
Hace 1 mes

Швидко і якісно

Дуже якісний сервіс, все сподобалось. Вирішили домашнє завдання за лічені години. Звернувся в сервіс з потребою вирішення домашнього завдання яке не міг вирішити я, знайшли виконавця, той зробив все дуже швидко та якісно, всім задовільнений.

Biotus

Biotus

Reseñas 1
Hace 1 mes

Хороший сервис!

Очень приятный сайт, где есть большое количество различных витамин и биодобавок. В моём случае был интерес покупки рибьего жыра в капсулах и найти информацию про товар, также заказать его не было трудным делом! Спасибо за сервис.

Favorit sport

Favorit sport

Reseñas 2
Hace 1 mes

Зручний сервіс для початківців в онлай іграх! Все ...

Зручний сервіс для початківців в онлай іграх! Все розписано дуже інформативно і можна дізнатись всі ігрові фішки в автоматах. Також є інформація про реєстрування профілів в сервісі Favbet.

Schon Berg

Schon Berg

Reseñas 1
Hace 1 mes

Очень приятный сервис!

Очень приятный сервис! Очень понравились их средства по уходу за кожей лица и тела, покупал девушке на подарок и она осталась очень довольной. Даже спросила где покупал их товары и как хорошо что у них есть свой прайс лист и быстрая доставка.

Review Schon Berg image 357001
3 hace meses

Качественная мебель и приятный сервис

Я решил приобрести диван, и отмечу, что на странице было очень удобно выбирать благодаря четким фотографиям и подробным описаниям. После заказа со мной быстро связался менеджер, помогший уточнить детали доставки. Диван был доставлен в оговоренные сроки, и я был приятно удивлен качеством. Материалы чувствуются очень надежными и долговечными, а сам диван очень удобным и функциональным. Он идеально вписался в интерьер моей гостиной, придав ей уют и комфорт.

3 hace meses

Неймовірний сервіс!

Перш за все, хочу відзначити професіоналізм та відкритість команди "Спіропласт". З перших хвилин спілкування я відчув себе важливим клієнтом, оскільки мені було надано вичерпну інформацію про асортимент продукції, її характеристики та можливості застосування. Менеджери заводу допомогли підібрати оптимальний варіант труб, враховуючи мої потреби та технічні умови проєкту.

3 hace meses

Один з найкращих будинків престарілих

Перебування моєї мами в "Батьківському затишку" перевершило всі очікування. Тут створено ідеальні умови: комфортабельні кімнати, професійний медичний догляд, і, що найголовніше, душевне ставлення персоналу. Щоденні заняття та розваги не дають нудьгувати, а смачне харчування, адаптоване до потреб стареньких, покращує здоров'я та настрій. Вдячні за турботу та увагу!